Според лидера на "Глас народен" новите медийни месии са Кирил Петков и Асен Василев

"Продължава личният ми протест срещу системата и начина на управление. Румен Радев е най-големият конкурент в президентските избори", това каза в "Твоят ден" по NOVA NEWS Светльо Витков, лидер на партия "Глас народен", кандидат за президент и водач на листа в 23 и 25 МИР в София.

Според него проф. Герджиков сигурно е силен в сферата си, но не и в политиката. "Не бих подкрепил кандидати на БСП, ДПС, ГЕРБ или "Демократична България" на втори тур", категоричен бе Витков.

За него новите медийни месии са Кирил Петков и Асен Василев, които са заменили Слави Трифонов на тази позиция.

Светослав Витков оцеля по чудо след тежка катастрофа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Светльо Витков коментира и твърденията, че участва в избори за парламент само заради субсидия. "Ако се боря за субсидия, бих си присъединил към по-голяма партия. Това е мантра, която се лансира от медиите, но не е вярна", заключи той.

В предаването Витков разкри и подробности за жестокия пътен инцидент, който преживя преди ден. И заяви, че ще се постарае виновникът за катастрофата да си понесе законовите последствия.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ 2 в 1 ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК