Тя не пее на плейбек през последните 15 години

Тя казва, че славата й е музей пълен с артефакти. Тя е огън момиче, по което е луд дори Новак Джокович. Утре е рожденичка, а тази вечер пуска и новата си песен. Фолкпевицата Камелия е един музикален звяр с име на цвете.

"Ние сме силни като сме на маса. Когато трябва да се заявим, предпочитаме да си затраем. Аз обичам да бъде директна, защото съм принципна, но не лично обиждаща или бъркаща се в нечий живот", заяви тя. По думите й най-голямата публика, пред която е излизала е 25 000 души.

Камелия на 50: За болката, смъртта и истинската любов (ВИДЕО)

"Не чувстваш краката си, дъхът ти автоматично спира. Не обичам адреналина, той ме блокира. Гледам да се концентрирам и да не се изгубя в тълпата. Не да им се харесам, а да бъда себе си.

Тя не пее на плейбек през последните 15 години. "Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието", разкри Камелия. И допълва, че Лепа Брена е нейният идол и е щастлива, че е сбъднала мечтата си да пее на една сцена с нея. 

"Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена", смята Камелия. Тази вечер в канала й излиза новата й песен "Двама непознати".

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.