Поп фолк примата разказва за най-тежките загуби в живота си

Тази седмица поп фолк певица Камелия застава пред Мариян Станков Мон-дьо. В интервюто тя говори за болката, смъртта на баща й и споделя коя е истинската й любов.

„Докато не ти се случи едно такова преживяване, мислиш, че всичко ти изглежда много голямо. В един момент осъзнаваш, че като видиш баща си в ковчег, това е за последен път. Тогава за пръв път разбрах  какво значи болка от загуба. Хем е тялом там, хем усещаш, че го няма. Няма да забравя този ден. Тогава Цветин накара всички да излязат, за да остана сама с него. Беше ми трудно да целуна баща си за последно. Накрая спрях да мисля и го направих”, разказа тя.

Певицата сподели, че е трябвало дори да пее след погребението на баща си. „Върнах се и отидох да пея на концерт на Лепа Брена. Тя е моят идол, възхищавам й се. Баща ми знаеше това. Като малка ми купи касетофон, слушах песните й и се правех на певица. След погребението отидох да ме нагримират, да имам някакъв вид. Чак на последната песен споделих пред публиката, че днес съм изгубила баща си. След това Лепа е попитала „кое е това момиче и как издържа?””, разказа още певицата. И сподели, че след концерта се е сринала психически.

Камелия излезе по халат на фолк наградите

Това не е единственият труден момент в живота на Камелия. През годините певицата е правила три аборта. 

„Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях,  не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци”, разказа още певицата.

Камелия сподели, че половинката й - Цветин, я е научил да обича.

„Преди да го срещна за мен любовта беше да получавам, а не да давам", каза тя.

Андреа разкри заедно ли са отново с Кубрат

Поп фолк певицата разказа и дали популярността я е променила.  „Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще съм популярна. Не съм очаквала обаче, че ще радвам толкова поколения българи. В един период славата в мен надделя и започнах да не ценя хората. Мислих си, че едва ли не са ми длъжни да се държат с мен по определен начин. Тогава осъзнах, че губя човешкото си в себе си”, поясни тя. И допълни, че винаги много я е дразнело, когато за нея се е коментирало единствено това, че е руса и секси.

Ивана: Обидите за излишните ми килограми ми тежаха, болеше ме (ВИДЕО)

„През годините най-много съм се борела с това да не обръщам внимание на клишетата и рамките, поставени отвън”, коментира още звездата.

„Аз съм жената на трансформацията, певица на трансформацията”, категорична е Камелия.

На въпрос какво я прави различна от оставалите певици, тя отвърна с усмивка, „Различна ме прави това, че изпях песента „Луда по тебе”.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.