Каква е версията на бизнесмена Пламен Бобоков

Скандални твърдения за задкулисие, влияние и опит за кражба на бизнес. В “Срещу течението” ще ви срещнем с Пламен Бобоков. Той й брат му бяха арестувани за участие в “организирана престъпна група” - публично известното “дело за боклука”. После получи още обвинения - за търговия с влияние и притежание на антики.

Узyнoв и Бoбoĸoв осъдиха Пpoĸypaтypaтa зa бeздeйcтвиe

„Ще си потърся правата, но след като Иван Гешев вече не е главен прокурор, защото той сега има защита от позицията, която заема. Главният прокурор е много нагъл лъжец”. Това каза за NOVA бизнесменът Пламен Бобоков. Той обясни, че срещу него и брат му Атанас Бобоков няма образувано дело за незаконен внос на отпадъци.

По думите му лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от ДПС Делян Пеевски всяка сутрин в 6 часа обсъждали случващото се в страната.

Оправдаха Бобоков по делото за държане на стрели и копия

„В момента, в който се разбере кой е правил снимките на нощното му шкафче, Борисов ще влезе в затвора, защото те са правени в различни дни”, смята бизнесменът.

Пламен Бобоков не скри, че харесва новите политици, които сега са в управлението на България, но каза, че те няма да останат дълго на власт.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.