Говори съпругата на Румен Андонов

Пребиха бивш футболист на „Миньор”-Перник. Румен Андонов е със счупена челюст и е настанен в „Пирогов”.

Съпругата му твърди, че е нападнат от 18-годишно момче, син на пернишки прокурор. По думите й младежът е  нападал и други хора в града.

Пребиха президент на български футболен клуб

„В събота около 16 часа, в центъра на града тръгва към автомобила си. Някакво момче му казва: „Оо, тренер, здрасти”. Той се усмихва, подава си ръката и в този момент момчето започва да го удря с юмруци два пъти, с бокс. Момчето е син на прокурор от Перник”, заяви Марияна Николова, негова съпруга.

„Съпругът ми пада. От заведението излизат приятели на Васил и собственикът на заведението и преустановяват побоя”, разказа съпругата на пребития. Причината за нападението била, че братовчедка на Васил се оплакала, че бившият футболист я е обидил. По разказите самото момиче лично не е чуло обидата, но нейна приятелка й я е предала.

Според Марияна Николова нападателят на съпруга й е проявявал агресия и срещу други хора.„Моят мъж е 22 или 23 случай. Има само 2-3 повдигнати обвинения”, каза Николова.

Младият мъж и баща му отказаха да коментират случая пред NOVA.  

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.