Двамата са забелязани на романтичната разходка, но без децата си

Дженифър Лопес и Бен Афлек кацнаха в Италия за втория си меден месец след мечтаната екстравагантна сватбена церемония в Джорджия. Влюбените гълъбчета са били забелязани да вечерят в Гранд хотел „Тремецо“ на езерото Комо в Северна Италия, и са документирани на снимки, получени от „Дейли Мейл“.

Дженифър Лопес и Бен Афлек празнуват отново сватбата си

Двамата са забелязани и на романтичната разходка, този път без децата си. Лопес и Афлек бяха щракнати и докато разглеждаха сватбените си снимки на телефона.

По-късно двойката се е насладила и на разходка с лодка, като според „Пейдж Сикс“ са били забелязани да плават по езерото Комо край бреговете на Тремецо.

Лопес и Афлек се врекоха един на друг на интимна сватба в Лос Анджелис по-рано този месец, след което отидоха на меден месец в Париж заедно с децата си.

Дженифър Лопес: Бен ми предложи брак, докато бях във ваната (ВИДЕО)

След това звездите отпразнуваха връзката си с грандиозно тридневно тържество през уикенда в имението на Афлек в Джорджия, заобиколени от близки приятели и семейство. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС