Те сключиха брак в Лас Вегас преди месец

Дженифър Лопес и Бен Афлек празнуват отново сватбата си през този уикенд в имението на актьора на о-в Хамптън в щата Джорджия, след като сключиха брак в Лас Вегас преди месец, съобщи “Пейдж сикс”.

Празненствата започнаха още от вчера с официална вечеря. Днес повтарят сватбената церемония, а утре е предвидено барбекю. 

ЗВЕЗДЕН ЮБИЛЕЙ: Невероятният Бен Афлек на 50 (ГАЛЕРИЯ)

В имението са издигнати шатри, за да не помрачи празника лошото време.

На втората сватба са поканени приятели и роднини на двойката, които не са успели да присъстват в Лас Вегас, като Мат Деймън, Джими Кимъл, Кейси Афлек, Дриа де Матео. 

Бен Афлек и Дженифър Лопес планират сватба за 25 милиона долара

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Те се сгодиха, като насрочиха сватбата за 2003 г., но я отложиха. През 2004 г. обявиха, че се разделят. Те се събраха отново миналата година.

Джей Ло и Бен Афлек се ожениха тайно (СНИМКИ)

Лопес вече се е омъжвала три пъти, включително за певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Бен Афлек е на 50 години, а Дженифър Лопес - на 53.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.