Тя отваря неподозирани врати от живота си

Нейната история е добре позната. За своите 30 години живот на открито хората знаят всичко за Юлияна Дончева. Или почти всичко. Пред Мариян Станков - Мон Дьо тя отваря неподозирани врати от живота си. Емоционална и откровена, Юлияна не крие тежко детство и трудни години в младостта. Признание, което никога не сте очаквали, че ще чуете, защото животът ѝ отстрани винаги е изглеждал хубав и лесен.

„Аз съм строга, сложна майка. Не прощавам, трудно прощавам и наказвам. Но обичам много. Не крия обичта към децата си, всеки ден им казвам, че ги обичам. Смятам, че това е най-важното, защото аз съм възпитавана по-сурово. Любовта е най-важното нещо”, споделя тя.

За младежките си години казва, че са били най-трудни в житейски план. „Когато едновременно и двамата ми родители бяха болни и трябваше да се грижа за тях. И в същото време някак да се издържам. Изключително тежки години. И детството, и младежките ми години бяха много тежки”, разкри тя.

Повече от изповедта на Юлияна Дончева пред Мон Дьо гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.