Певицата Дивна, шоколатиерът Анна Кръчмарова, рапърът Ивайло Иванов - Играта и спортният журналист Радостин Любомиров се включват в кулинарната надпревара

Задушевна атмосфера, истории за живота и много забавни моменти предстоят с новите епизоди на „Черешката на тортата“ в понеделник, а след това от сряда до петък от 20:00 ч. по NOVA. Звездните домакини ще опитат да впечатлят своите гости, кулинарния гуру шеф Манчев и зрителите с вкусни творения и любопитни рецепти следващата седмица. Ръкави в кухнята запретват певицата с широка усмивка Дивна, шоколатиерът, автор на детски книги и „Мисис България 2017“ – Анна Кръчмарова, рапърът Ивайло Иванов – Играта и спортният журналист Радостин Любомиров.

Пиршество на сетивата с Левон Хампарцумян в „Черешката на тортата“

Шоколадовата кралица Анна Кръчмарова ще даде вълшебно начало на седмицата със свежи домашни ястия, които обича да споделя със съпруга си и трите им деца. Свинското месо ще бъде на почит в нейната вечеря, но ще се хареса ли на шеф Манчев изборът на Анна? За десерт тя е планирала да изкуши гостите с безглутенов шоколадов десерт, който да погали сетивата им. По време на вечерята Дивна ще си постави лично предизвикателство, а мъжът на Анна ще поднесе подарък с екзотичен аромат, който ще се превърне в интересен начин компанията да се сближи.

Дарина Такова с респектиращо меню, в стил Dolce Vita, в „Черешката на тортата“

Ивайло Иванов, когото хората познават под псевдонима Играта, слага престилката в сряда. Домакинът не готви много често, но за сметка на това ще се раздаде в кухнята и дори ще опита да направи питка. Като един истински отборен играч, той ще получи подкрепление от чаровната си приятелка Марияна. В готвенето им ще цари добро настроение, а любовта ще струи от всяко ястие. По-късно Играта ще сподели как е свързан с футбола и откъде идва прякорът му. За финал пък ще подари на гостите си циркова атракция.

В четвъртък кулинарната сцена ще бъде превзета от Дивна. В тон с коледните пости, както и личните си предпочитания да не консумира месо, Дивна ще подходи амбициозно и ще предложи изцяло постно меню, като всеки компонент от него ще бъде умножен по две. Предстоят песни за положителен заряд на храната, разговори за българските традиции, живота, философията и детството. Дали Дивна ще поправи грешката си от първото участие в „Черешката на тортата“ и ще поднесе на масата и салфетки, или ще ги пропусне отново?

Радина Думанян със съвършено меню в „Черешката на тортата“

Радостин Любомиров ще замени спортната журналистика с кухнята в петък. Домакинът ще демонстрира състезателен дух със заявка да отвее всички със своите ястия. Готов за победа, Радостин ще реши да допълни менюто си с крем супа, както и да включи по интересен начин тиквата в основното. Спортният журналист ще изпипа всяко една гозба, а след това ще подготви прецизно и масата си. Ще успее ли да очарова компанията с неповторими вкусове и възможно ли е някой от участниците да се почувства пренебрегнат при цялото изобилие от храна?

Как ще оцени шеф Манчев представянето на звездните домакини и кой ще грабне плакета следващата седмица? Не пропускайте да разберете в понеделник от 20:00 ч., а след това от сряда до петък, отново в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.