Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В сряда оперната певица Дарина Такова посреща останалите участници в респектиращия си дом, превърнал се във ветеран в „Черешката на тортата“. Въпреки че обича мащабните трапези, за второто си участие в кулинарното предаване тя приготвя отбрани, но много вкусни гозби. През деня Дарина се развихря като виртуоз в кухнята, демонстрирайки безупречно отношение към храната и внимание към детайла.

Гостите ще бъдат респектирани от цялостната атмосфера в дома на домакинята, която е в стил Dolce Vita. За домакинята храната, трапезата и готвенето като процес са празник на комуникацията и на добрия вкус.

Радина Думанян със съвършено меню в „Черешката на тортата“

За второто си представяне в кулинарното предаване Дарина е приготвила обрано и семпло меню. Старт на вечерта поставя рибна салата, гарнирана в специален ринг. За основно ястие Дарина приготвя див лаврак, по италианска рецепта, върху канапе от картофи, чери домати и микс от маслини. За десерт ще предложи принцесата в сладкарството – торта „Павлова“. Певицата се чувства комфортно в кухнята, дори и в трудната сфера на сладкарството. За специалистите, включително шеф Манчев, тя се определя като висше ниво в кулинарията или часовникарското готвене, но за нея е вид медитация. 

Максим Бехар с екзотична вечеря от Сейшелите в „Черешката на тортата“

Ще успее ли да надхвърли себе си при повторното си участие оперната прима? Какви болезнени разкрития ще сподели с гостите си домакинята, кой ще бъде нейният специален гост тази вечер и каква изненада е подготвила за гостите си, гледайте от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.