Мистър Фантастик разказа любопитни неща от съвместния си живот с актрисата от "Дяволът носи Прада"

За всяко дете разбирането с какво си изкарват прехраната може да бъде малко трудно – още повече за деца, чиято работа на родителите включва да бъдат известни.

И изглежда, че Джон Кразински научава това по трудния начин, обяснявайки по време на участие в "Късното шоу със Стивън Колбърт", че децата му трудно се справят с работата му на актьор.
За тези, които не знаят, Джон и съпругата му Емили Блънт имат две дъщери - 8-годишната Хейзъл и 6-годишната Вайълет.

Обсъждайки живота на татко, актьорът от "Сватбен лиценз" каза, че момичетата са били много впечатлени от представянето на майка им в "Мери Попинз се завръща" през 2018 г., обяснявайки, че това е дало на Емили „преднина“ в изключително важното състезание „Кой родител е по-готин“.

„Децата ми си помислиха, че се е омъжила за мен по милост, сякаш казваха "ти си толкова хубава, защо се омъжи за счетоводител! Това е толкова мило от твоя страна", пошегува се той. „Защото не знаеха какво работя“, обясни Кразински, въпреки че наскоро той се превъплъти в супергероя Мистър Фантастик.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.