На наградите "Оскар" Кунис излезе на сцената, за да говори за кризата в Украйна

През 2022 г. родената в Украйна актриса Мила Кунис пое инициативата за събиране на пари и осведоменост за продължаващата война, която се води в родната й страна. През март Кунис и нейният съпруг, колегата от Шоуто на 70-те, Аштън Къчър, дариха 3 милиона долара в подкрепа на бежанци, бягащи от ескалиращия конфликт след инвазията на Русия.

На наградите "Оскар" Кунис излезе на сцената, за да говори за кризата в Украйна. Тя изтъкна „силата и достойнството на онези, които са изправени пред такова опустошение“ в родната й страна. „Човек не може да не изпитва страхопочитание към онези, които намират сили да продължат да се борят през невъобразимия мрак“, каза тя.

Когато става въпрос да направим света по-добро място, няма нещо, което Кунис да не опита. В разговор със списание C Magazine, звездата от Family Guy описа подробно фермата, която тя и Къчър са инсталирали в дома им в Бевърли Хилс. Тя призна, че идеята за напълно устойчив дом в началото се е смущавала.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.