Той ще се завърне като Върколака в новия филм за Дедпул

Хю Джакман се извини на веганите и вегетарианците за подхода, който възприема, за да се подготви отново да играе Върколака. 

Джакман е поемал ролята девет пъти в миналото и е готов да влезе в образа още веднъж в новия филм за Дедпул.

Въпреки че той упорито отрича, че някога е приемал стероиди, за да му помогнат да постигне вида физика, от която се нуждае, той не отрича, че един веган или вегетарианец не би харесал особено това, което трябва да прави.

Искайки да бъде честен, Върколакът каза, че все пак приема един вид стимуланти. Той се извини на тези, които не ядат месо, но също и на кокошките по света.

Това е така, защото той се готви да изяде през доста голяма част от тях докато влезе във форма. „Казвам ви, изял съм повече пилешко от всеки друг – толкова съжалявам за всички вегани и вегетарианци и за пилетата по света", споделя той.

Правейки го по „стария училищен начин“, както той го казва, означава да не предприемате преки пътища и да избягвате всичко, което не е естествено.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.