Книгата ще се казва „Наричайте ме Ан“

Преди посмъртното издаване на мемоарите на Ан Хечи, синът на актрисата публикува обръщение в Instagram акунта на майка си, за да благодари на феновете за подкрепата им по време на неговото „лечебно пътуване“, както и да разкаже за книгата „Наричайте ме Ан“.

„Никога не съм си представял, че ще се окажа отговорен за акаунта на мама, но ето ме“, написа синът на Хече, Хоумър Хечи Лафун, в първата публикация в акаунта на Ан след смъртта й през август 2022 г. 

„На първо място, от август до сега количеството любов, грижа и подкрепа, показани от вас в социалните медии, беше огромно – благодаря ви. Вашите добри мисли и добри пожелания ще продължат да ме утешават по моя път.“

Хоумър продължи за книгата: „Това е разказът на майка ми, така че достатъчно за мен. Нося отговорността да споделя с нейната общност върху какво е работила и колко развълнувана би била самата тя да ви го каже.“

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.