Как да го овладеем – разказва „Дойче Веле”

Измъчват ли ви постоянно главоболие и болки в гърба, гадене и лошо настроение, постоянна умора и въпреки това – нарушен сън, нежелание за секс? Е тогава може и да е от стрес.

Стресираме се, когато усещаме, че не се справяме с дадена задача. От време на време не е страшно, но постоянният стрес може да разболее.

Как да го овладеем?

Можете ли да обичате живота си, въпреки непрестанният стрес от работата, трафика, в семейството. Можете ли да се отпуснете въпреки натиска да сте на разположение непрекъснато в дигиталната ера? Хората винаги са се сблъсквали със стреса, но възприемането ме като здравословно оплакване е съвременен феномен. Защото стресът може да убива. Как да се справяте и как да намирате баланса – съветите вижте във видеотоТо е част от предаването „В добра форма“ на „Дойче веле“, което се излъчва всяка неделя от 11.30 ч. и в петък от 14.30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „Дойче веле“ и в ефира на „Събуди се“ по NOVA всеки уикенд.    

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.