Трилърът изследва мъжката крехкост и чувствителност

В официалната селекция на фестивала "Берлинале" беше представена продукцията ”Манодром” на южноафриканския режисьор Джон Тренгоув. В главната роля влиза звездата от филмите „Зрителна измама” и „Социална мрежа” Джеси Айзенбърг, който застана пред нашата камера.

Трилърът "Манодром" изследва мъжката крехкост и чувствителност. Лентата засяга ролевите модели на мъжа и жената, които продължават да вълнуват обществото.

"Моят герой на практика изпада в нервен срив. Той се бори с вътрешната си ярост, със своите несигурности. Притежава всички черти на герой, който бих искал да изиграя. Особено пък и в такъв прекрасен филм. Манодром е групата, към която моят герой се присъединява. Става въпрос за мъжко автономно сдружение, което носи това име, произлизащо от думата man. О, Божe! Този филм засяга всички видове съвременни страхове, които мъжете изпитваме. Големите ни отговорности, боим се от напредването на възрастта. Страховете ни могат да бъдат и опасни и объркващи, могат да ни накарат да се чувстваме уплашени и изоставени. Знаете - кризата се проявява при всеки по различен начин", заяви той.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.