Осъденият за престъплението беше задържан в Узбекистан

За това, което Илиян Тодоров извърши, възмездие няма. Това коментира Михаил Въжаров - баща на убития пред дискотека „Соло” Кирил Въжаров, след като днес стана ясно, че Тодоров е задържан в Узбекистан след 12 години в неизвестност. 

След 12 години в неизвестност: Задържаха в Узбекистан осъдения за убийството пред дискотека „Соло”

Новината за задържането от днес обаче Въжаров посочи, че не е утеха. „Неговото залавяне е урок за тези, които в момента правят безразсъдни неща - че рано или късно ще дойде възмездие”, каза още той.

Мъжът обясни, че за един-два часа, откакто е станало ясно за ареста, приятели на Кирил са му се обадили „радостни и щастливи”: „Възмездието е за тях. За тези млади хора - те нямаха тази вяра. И като че ли в гласа им усещах някаква нова нотка”.

Въжаров не вижда смисъл от това да опитва да се види с Тодоров. „Той, може би, все още не е осъзнал какво е извършил. Неговото нагло поведение по време на процеса и сигурността му, че е над закона… Каквото било, било. Да си излежава присъдата”, допълни бащата.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook