Емблематичният актьор, номиниран за Оскар, е участвал в „Ханибал“ и филмите за Джеймс Бонд

Италианската суперзвезда Джанкарло Джанини беше удостоен със звезда на Холивудската алея на славата в Лос Анджелис. 

Емблематичният актьор, номиниран за Оскар, участвал в холивудски блокбъстъри, включително „Ханибал“ и филмите за Джеймс Бонд „Казино Роял“ и „Спектър на утехата“, посвети своята звезда на покойната италианска режисьорка Лена Вертмюлер. 

„Посвещавам  тази звезда на Лена, с която направих много филми. Тя наистина ме създаде като актьор. И затова съм тук днес, заради нея.  Знам, че тя е там горе, гледа ме отвисоко и ме чака, за да можем да направим още няколко филма заедно. Благодаря ти много, ще се срещнем отново", каза Джанини. 

За да уважат постижението на Джанини на церемонията на Алеята на славата на булевард Холивуд присъстваха продуцентите на "Джеймс Бонд" Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън, които прочетоха поздравително послание към актьора от Даниел Крейг. 

„Той има съобщение за теб, което ме помоли да прочета… Джанкарло, каква чест беше за мен да получа шанса да работя с теб, ти очарователно, красиво, секси човешко същество. Не мисля, че мога да те настигна, но поне се опитвам. Поздравления за твоята заслужена звезда на Алеята на славата. Изпращам ти много любов! Даниел Крейг“, гласеше то. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook