Актьорът представи новия си проект „Rennervations”

В Лос Анджелис се състоя премиерата на риалити сериала „Rennervations”.

В продукцията на Disney, главно действащо лице е  Джеръми Ренър, който се появи на червения килим за първи път след като претърпя животозастрашаващ инцидент със снегорин преди четири месеца. Американският актьор беше заобиколен от семейството и почитателите си. Той позира за снимки пред очакващите го фотографи като на моменти разчиташе на бастун и скутер за колене.

В новия сериал Ренър помага на различни благотворителни организации, трансформирайки негодни превозни средства за нуждите на хората в различни местности по света. 

„В един момент стана така, че се сдобих с твърде много и различни превозни средства и хората около мен бяха загрижени за случващото се. Казваха ми: "Човече, страхотно е да имаш една пожарна кола, но ти вече събра 20! Какво ще ги  правиш?" Аз обаче имах  план за всичко, за мен това беше мечта. За да я  реализирам обаче най-напред трябваше да намеря всички тези машини. Всъщност, в началото го планирах да бъде само едно шоу, защото знаех, че процесът ще е труден и ще изисква много голям екип. Основният ключов елемент беше намирането на някой, който е също толкова въодушевен и влюбен в децата като мен. Става дума за прекрасни хора и компании, които произвеждат страхотни детски стоки, за които никой не знае. И така, след като идеята  вече се изясни в съзнанието ми, се свързах с тези хора и мисията ми беше да направя всичко възможно, за да помогна на нуждаещите се по света.” - сподели актьорът  по време на премиерата.

Ренър и екипът му пътуват в Индия, Мексико, Чикаго и Невада. Превръщат едно от превозните средства  в подвижна платформа за музика, а друго в камион за филтриране на вода в индийска местност. На помощ идват и други известни личности.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.