"Спрете тези убийци!", призова Павлин Стоянов от ефира на "Здравей, България"

Бащата на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. „Сливница” – Павлин Стоянов, призова за справедливост в ефира на „Здравей, България”. Той сподели, че синът му и другата жертва - Ани, се готвели за сватба.

„Моля всички българи, помогнете да не се забрави случаят с тези две деца. Ани и Явор се обичаха много, щяха да се женят. Един убиец на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да направим нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушение. Винаги ми казваше „Тате, трябва да се внимава". Къде ни е държавата сега? Няма я”, каза Стоянов. И допълни, че двамата загинали се прибирали вкъщи в злополучната нощ.

По думите му тепърва ще се запознае със случая. „Момичето е убито на светофара, синът ми е изхвърчал на 300 метра. Как да си го обясня? Неадекватно е", сподели Павлин Стоянов.

ПЪРВО ПО NOVA: Шофьор с книжка от 3 месеца уби момче и момиче на пешеходна пътека в София

Припомняме, че млад шофьор с книжка от 3 месеца блъсна и уби двама души на бул. „Сливница” в София в понеделник. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като ги ударил, водачът забил колата си в стълб.

След тежкия пътен инцидент десетки се събраха на протест на мястото на произшествието. Те настояха МВР и общината да вземат мерки за ограничаване на скоростта в района.

Протест в памет на загиналите пешеходци в София, двамата готвели сватба (ВИДЕО+СНИМКИ)