То носи името "Renaissance"

Десетки хиляди почитатели се стекоха в Стокхолм за концерта на Бионсе, отбелязващ началото на световното ѝ турне "Renaissance". То е първото за изпълнителката от 2016 г. насам.

Едноименният албум на певицата излезе през 2022 г. Неговият успех направи изпълнителката най-награждавания с "Грами" артист в историята. Тя има рекордните 32 златни грамофончета и е в топ 10 на най-печелившите изпълнители. 

Преди месеци почитателите ѝ недоволстваха от факта, че звездата не записва видеоклипове към албума. Сега обаче тя ги изненада с впечатляващо шоу с анимации, които  предизвикаха зрелищно взаимодействие между реалния и дигиталния свят.

Бионсе е обвинена в укриване на данъци за 2,5 милиона долара

На концерта си певицата изпълни и песни от по-ранните си периоди. Шоуто започна с парчето "Dangerously in Love", което е включено в излезлия през 2003 г. неин първи самостоятелен албум. След това дойде ред на "Run the World (Girls)" от 2011 г.

В рамките на турнето Бионсе ще пее в повече от 40 града, сред които Лондон, Париж, Барселона и Торонто. Световната ѝ обиколка ще приключи на 27 септември с концерт в Ню Орлиънс.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.