Наоми Аки е новата звезда на Холивуд

В рамките на 76-то издание на филмовия фестивал в Кан се състоя церемония по връчване на „Награди за талант”. Натали Портман беше домакин на вечерта, а сред отличените са Наоми Аки и Дарил Маккормак.

Наоми Аки е новата звезда на Холивуд, която покори сърцата на хиляди зрители с образа на Джана от култовата космическа сага "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", след което сбъдна мечтата си да изиграе дивата Уитни Хюстън.

Излиза биографичен филм за живота на Уитни Хюстън

Здравейте, Наоми. Тази вечер предстои да получите награда за талант. Какво означава за вас това признание?

О, това е прекрасно! Истински празник, все още се опитвам да осъзная какво се случва. Много съм щастлива да бъда тук. Да спечеля трофея за млад талант е огромна чест за мен, Кан винаги е било място, на което съм искала да присъствам и ето, че се случи. Всичко е страхотно!

В България ви гледахме във филма посветен на Уитни Хюстън. Какво беше чувството да влезете в нейния образ?

О, Боже! Огромно предизвикателство! Усещането да се потопя в този персонаж беше толкова комплексно, беше красиво. Още преди това със своята музика тя беше допринесла много в живота ми. А да се превъплътя в нейната уникална личност за мен беше голяма чест. Сбъдната мечта! Ще съм вечно благодарна за този шанс.

Наистина го направихте по прекрасен начин. Благодаря ви! Ще изпратите ли специален поздрав на почитателите ви в България?

Здравейте, обичам ви! 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.