Няколко часа по-късно възникна нов бой на метри от първия

Масов бой в ж.к. "Люлин" в София, потвърдиха за NOVA от МВР.  Сбиването е станало малко след 20 часа във втори микрорайон. На място са изпратени екипи на спешна помощ и на полицията, има и задържани.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК Те са от пост във Facebook групата "Люлин". https://www.facebook.com/groups/185467160346826/permalink/618375103722694/

Няколко часа по-късно на метри от мястото на мелето е възникнал нов бой, последван от арести.

На мястото на сбиването пристигна и зам.-шефът на СДВР ст. Ком. Георги Алексиев. Той обясни, че първоначално боят възникнал между трима души – двама братя и трети мъж. Те се познавали и имали конфликт помежду си. След като се скарали, единият мъж се качил в джипа си и с него ударил колата, в която се били качили братята. И тримата са познайници на МВР.

Бой и нови арести на метри от първото меле в „Люлин” (ВИДЕО+СНИМКИ)

По данни на Спешна помощ единият брат е с откъснат крак. Той е 32-годишен, настанен в противошокова зала на „Пирогов”. Другите двама мъже са с прободни рани. 30-годишен мъж е намушкан в гърба, отведен е в болница „Св. Анна”, но без опасност за живота. Другият 29-годишен участник в мелето е намушкан в областта на главата, хоспитализиран във ВМА.

По неофициална информация един от нападателите е бивш „Мистър София”. Улицата, на която станал боят, е блокирана.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.