Той е диджей и инфлуенсър с 50 млн. последователи, притежава имоти с 4800 кв. м площ, със зона за сафари, спа и дворец на спорта

Той е интернет сензация, пример за това, че духът никога не остарява, ако се зарежда с позитивни емоции. Той е танцуващ диджей и инфлуенсър с 50 млн. последователи, притежава имоти с 4800 кв. м площ, със зона за сафари, спа и дворец на спорта. Наричат го Mister Enjoy или пък танцуващият милионер. Срещаме ви вечно усмихнатия италианец Джанлука Ваки, който разкрива тайната си за вечна младост.

Здравейте, приятно ми е да се запознаем. Ние сме от България. Най-напред, какво е усещането да сте част от фестивала "Интенсити"?

Чувствам се невероятно! Винаги, когато дойда тук, е страхотно. Хората винаги са много мили, дружелюбни и гостоприемни, така че определено обичам да пускам музика тук.

Наричат ви Танцуващият милионер. Каква е тайната да танцувате толкова добре?

Ооо, аз нямам никакви тайни! Дори не мисля, че танцувам добре, просто съм в прекрасно настроение. Има далеч по-добри танцьори от мен. Хората просто усещат моите позитивни вибрации, които предавам чрез движенията си. Всеки разговор, който водиш с някого е, както обмяна думи, така и на емоции. Въпросът с емоциите е сложен, защото не само ги изпитваме, а трябва да умеем и да ги споделяме с другите. Така че всичко е в споделянето, общуването, това е моят начин да предам енергията и вибрациите си на околните.

„I’m alive”: Украинската звезда Руслана с послание към българските си почитатели

Добре, а как успявате винаги да сте в добро настроение. Каква е рецептата ви за дълъг и весел живот?

Трябва да опитате да се заобикаляте само от хора с добра енергия. Наскоро създадох песен, наречена "Без негативни хора". В това се крие всичко – просто игнорирам тези с негативна енергия, не ги искам около себе си. Това е първата ми тайна!
Друго много важно нещо - трябва да се грижите за себе си! Обичам да казвам, че тялото е единственият дом, който ни остава, когато сме принудени да напуснем всички други наши убежища, които обитаваме. Така че трябва да се грижите за телата си, както и за умовете си. Това само по себе си вече е достатъчно, за да продължите да живеете добре.
И не на последно място - смятам, че от своя страна вие също трябва да разпръсквате позитивна енергия, винаги да сте мили с другите, да ги приемате такива каквито са, да нямате предразсъдъци, както и да не сте скептични относно хората, които срещате. Бъдете винаги отворени към другите! Подхождайте с уважение и респект! И така, това е част от моята тайна.
След това, разбира се, идва любовта и всички останали удоволствия…

Изпълнителката на хита "Cry, cry, cry" Осеана - за музиката, вдъхновението и новите си проекти

Ще отправите ли послание изпълнено с позитивна енергия към всички ваши почитатели в България?

Обичам ви! Както и всички останали мои фенове по света! Няма значение, от кой край на света са те. Обичам всички хора еднакво - румънци, руснаци, украинци, латиноамериканци, всички до един. За съжаление не говоря български, но винаги съм готов да се науча! Аз съм като гъба, веднага попивам това, което чуя! Казват, че умът е най-пъргав когато си на 20, затова отправих едно предизвикателство към себе си и реших да науча испански, за да говоря на родния език на съпругата си. Тогава бях на 53. И успях! Така че мога да науча и вашия език! А вие не забравяйте, радвайте се на живота!

Целия разговор гледайте във видеото!