Това научи NOVA

Двойно убийство край София. Има задържан, научи NOVA. 

По първоначална информация край село Лозен тази сутрин е намерено тялото на 18-годишно момиче, което вчера е било обявено за издирване. Край столичния квартал "Горубляне" е открито и тялото на млад мъж.

Задържаха служител на МВР, заплашил с убийство бившата си съпруга и дъщеря си

Източници съобщиха за NOVA, че заподозреният за убийствата 32-годишен мъж е бил арестуван на АМ "Тракия" между Айтос и Бургас. Той се транспортира към София от полицейското управление в Айтос. По неофициална информация у него е намерен боен пистолет. Не е ясно дали с оръжието е извършено престъпление. Мъжът е дал показания. Твърди се, че няма връзка между двамата убити, а само извършителят е един и същ. Според източници на NOVA  мъжът е пътувал към морето, когато бил задържан, което означава, че не е имал намерение да напусне страната по спешност. 

Любовен триъгълник и наркотици са версиите, които се проверяват за двойното убийство, научи NOVA.  По случая са работили СДВР,  Националната полиция и Областната дирекция на МВР в Бургас. Извършва се оглед на местата, където са намерени телата.  

От Прокуратурата съобщиха, че е образувано досъдебно производство по неотложност. То касае двойно убийство - деяние, което се наказва с присъда от 15 до 30 години, доживотна присъда или присъда "доживот без право на замяна".