Водач на листата за общински съветници на „Обединени за София” е Борис Бонев

Основният ни проблем е моделът на управление на ГЕРБ, който искаме да променим. Те оставиха 17 години наследство, което ще трябва да поправяме. Това заяви кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев при регистрирането на листите на „Обединени за София” и неговата собствена кандидатура за градоначалник.

Водач на листата за общински съветници е Борис Бонев.

Борисов: Хекимян може да победи на първи тур

„Работим за изборна победа на първи тур. След това ще работим за вдигане стандарта на прозрачност и по-голяма ангажираност на гражданите. Ще инспектираме, ще засилим функцията на вътрешния одит, за да борим вътрешните проблеми”, каза още Терзиев.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков пък заяви, че „днес, повече от вчера, сме уверени, че следващият кмет на София се казва Васил Терзиев”. И изрази увереност, че победата на местния вот в столицата ще дойде още на първи тур.

Бонев: Изборът на Хекимян е опит за подновяване фасадата, зад която ГЕРБ дерибейства

„Уверен съм, че на всички места, където ще има балотаж, ще имаме наш кандидат”, каза още Петков. И поясни, че на национално ниво коалицията ще подкрепя кандидат-кметовете, издигнати от самата нея.

„ГЕРБ и техният модел на управление са основният ни опонент. Като председател на „Спаси София” мога да кажа, че няма да до допуснем бъдещето управление на София да зависи от ГЕРБ. Имаме страхотно изграден екип. Внасяме 61 кандидати за общински съветници - кой от кого по-добър”, посочи Борис Бонев.