В “Срещу течението” Евгений Генчев сблъсква позициите на някои от основните кандидати

В предизборната кампания за местния вот Евгений Генчев ще ви среща с кандидати от различни политически формации в градове на страната, където се очакват интересни сблъсъци на позиции.

Битката за Пловдив вече започна. В “Срещу течението” Евгений Генчев сблъсква позициите на някои от основните кандидати - Ивайло Старибратов от ПП-ДБ, Костадин Димитров от ГЕРБ, Славчо Атанасов от "Съединени за Пловдив", Ангел Георгиев от ПП "Възраждане", Костадин Палазов от БСП. 

"Надявам се Пловдив да не е пред фалит, но от това, което разбрах най-вероятно е. Това означава, че ще трябват много бързи мерки, които да може поне тази година да може да излезе от това състояние", заяви Ивайло Старибратов, ПП-ДБ.

„Възраждане” откри предизборната си кампания във Варна

"Наследството е тотален хаос в управлението. Това можете да го видите навсякъде. Когато минете по улиците виждате разкопани кръстовища, които стоят така в продължение на месеци, а някои с години. Ремонтите продължават много дълго", посочи Костадин Палазов, БСП.

"Община Пловдив е пред финансов колапс. Искат се 20 млн. лв. заем. Най-вероятно за липсата и невъзможността да се изплащат заплати. Траспортният хаос е огромен, трудно се придвижда човек от един квартал в друг. Имаме изцяло затворени квартали, градският транспорт не е в това качество, което ни се иска на нас", каза Костадин Димитров, ГЕРБ.

"ГЕРБ оплетоха целия град в един гигантски корупционен възел, който задушава както жителите на Пловдив, така и бизнеса, който е използван като една своеобразна касичка. Отделно градът е управляван изключително хаотично, некомпетентно, без цялостна визия. Това доведе именно до това да се види, че общината е изправена пред фалит", съобщи Ангел Георгиев, "Възраждане". 

ДПС откри кампанията си в Шуменско

"Сега имаме ремонти, които се правят по 2-3 години. Казвам го сериозно, знаете ли какво става по улицата - пълен хаос в квартала, дребния бизнес започва да фалира. Причината е много ясна - богоизбрани фирми, които поемат повече поръчки, отколкото е собствения им капацитет", твърди Славчо Атанасов, "Съединени за Пловдив".

Целия разговор гледайте във видеото.