Гала се раздели с рокля, с която печели първата си награда, а Ани Салич с костюма, с който води благотворителния сезон на „Като две капки вода“

Костюми с колекционерска стойност на 10 известни личности бяха представени по време на специално събитие по повод 50-годишнината на “Рила Стил”. Първата българска модна марка организира юбилея си в подкрепа на УНИЦЕФ, а едни от най-големите звезди дариха свои тоалети за каузата.

Реквизит от „Титаник” и „Междузвездни войни” отива на търг

Водещата на „На кафе” Гала се раздели с рокля, с която печели първата си награда преди 20 години, а Ани Салич с костюма, с който води благотворителния сезон на „Като две капки вода“. Той беше закупен за сумата от 2000 лева от дългогодишна почитателка на бранда Карамфилка Бакалова. Сред личностите, които предоставиха лични вещи в аукциона са Националните посланици на добра воля на УНИЦЕФ - Елена Петрова и Поли Генова.

Модният дизайнер Инна Асса дари копринен шал с принт от последната си колекция.

Гостите на събитието разгледаха и изложба с архивни снимки, фотосесии и медийни публикации от дългогодишната история на бранда, ръководен от Рауф Ахундов.

„Холивуд: класика и съвремие”: Звезден аукцион събира реквизити от филмови класики

От УНИЦЕФ изразиха благодарност към всички, включили се в благотворителната инициатива

Дарените артикули на популярни личности може да разгледате във Facebook страницата на “Рила Стил”, както и на живо в реновираната сграда на модния бранд в столицата на ул. "Цар Симеон" 119.