Звездата разкри, че не е изключено да влезе в битка за още един пояс

Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България. Легендарният ирландец ще бъде една от атракциите на MAX FIGHT 56 в "Арена София". Той ще награди големия победител в мача за световната титла на UBO между Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция.

СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО МА МАКГРЕГЪР ВИЖТЕ ТУК

„Здравей, София! Много съм щастлив да бъда тук. Идвам да науча всичко за града и за България - питайте ме какво знам, когато си тръгна”, каза Конър Макгрегър след кацането си на летище София.

„Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец”, добави легендарният ирландец.

Той разкри още, че ще се завърне в октагона на UFC в началото на следващата година и не изключи вариант да се бие за титла в нова категория.

Конър Макгрегър идва в България за първи път

„Толкова много съм постигнал в кариерата си, така че - защо не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, отново съм в антидопинговата програма и съм готов да се бия скоро. Със сигурност ще атакувам титлата”, каза още Макгрегър.

„Вълнувам се, че ще гледам ММА битките на MAX FIGHT. Знам, че София има богата история в бойните спортове и изкуства. Градът беше домакин на аматьорски шампионат по ММА и мои сънародници се състезаваха. Вълнувам се много, че съм тук”, сподели ирландецът.