Играчите на „Дунав” (Лом) още не могат да повярват, че треньорът, с който вчера са били на терена, днес вече го няма

Футболистите от „Дунав” (Лом), с които вчера Ферарио Спасов е бил на мач в Горна Оряховица, днес още не можеха да приемат случилото се. Паметта на треньора почитат и в Монтана, чийто отбор печели едни от най-големите си успехи именно под негово ръководство.

Футболистите от „Дунав” (Лом) още не могат да повярват, че треньорът, с който вчера са били на терена, днес вече го няма. Пред стадиона на тима в Лом днес срещаме и Гаврил Гаврилов – бивш президент на футболния клуб. Той определи Спасов като образец за човек.

Прокурорът, пуснал на свобода причинилия катастрофата с Ферарио Спасов: Няма опасност да се укрие

Последно сбогом и от футболния клуб в Монтана. „Той ме взе да играя в Монтана, помогна ми да израсна като футболист и ще си пазя хубав спомен за него. За съжаление, ние ще останем със спомена, а болката изцяло ще бъде за неговите близки”, коментира Сергей.

От футболния клуб написаха, че с него отборът им е постигнал едни от най-големите си успехи на терена. Почит за треньора и от Литекс, с които той печели шампионската титла. "Войната по пътищата ни отне една от най-големите легенди на ловешкия футбол. Светъл път, винаги ще бъдеш в сърцата на хората от Ловеч, Феро!"