В благотворителната инициатива тази вечер се включиха много артисти от родния шоубизнес

За шеста поредна година фондация “Емил Шарков” организира Коледно тържество за семействата и децата на загинали служители от службите на МВР. Фондацията е основана от Милена Шаркова, която загуби съпруга си, който беше прострелян при полицейска акция през 2014 година. В благотворителната инициатива тази вечер се включиха много артисти от родния шоубизнес, както и членове от ръководството на вътрешното ни министерство.

Вдовицата на загиналия в Лясковец командос: Насочила съм енергията си да помагам, а не да търся виновни

"Целта на тези събития е не само да отбележим светлите празници, но и да съберем нашата общност, която фондацията сформира преди 6 години- “Деца на бащи герои”. Смисълът е тези деца и майки да си общуват и да си дават взаимна подкрепа. Бих искала да благодаря на всички изпълнители, които всъщност подкрепят каузата на фондацията чрез времето си, защото те идват безвъзмездно, за да поздравят децата", заяви Милена Шаркова, основател и директор на фондация “Емил Шарков”.

"Тази вечер, освен изпълнителите, плакети ще получат всички, които ни помагат и се включват в тази кампания", посочи Венци Рангелов, член на УС на фондация “Емил Шарков”.