Актрисата публикува снимки, на които е с посинено око и подуто лице

Първо заседание по делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана Димитрова за клевета. Дотук се стигна година след като актрисата публикува във Facebook снимки, на които е с посинено око и подуто лице.

Екипът на "Откраднат живот": Диана Димитрова не е имала следи от насилие по време на снимачния процес

Сега Вергов я съди, защото се почувствал обиден от неин пост в социалната мрежа. Той обаче не се яви в съдебната зала, а беше представляван от адвоката си. Съдът възможност на двете страни да се споразумеят до 22 февруари, когато е датата на следващото заседание.

„Аз споразумение с този човек по никакъв начин няма да сключа. Мисля, че темата е прекалено болезнена. Явих се днес, но не само от свое име. Явявайки се, аз съм представител на всички жени в България, които са допуснали моята грешка да мълчат и не са говорили, когато е трябвало. Аз искам да го предизвикам, ако се чувства невинен, да заведе дело за набеждаване в престъпление, а не дело за обида във Facebook статус”, заяви Димитрова.

По този случай прокуратурата не откри доказателства за нанесен побой и отказа да образува досъдебно производство. Самата Димитрова пък се отказа да съди Вергов.