Това научи NOVA от свои източници.

И кръвната проба на “Мис Силикон” Катрин Йорданова е положителна за кокаин. Това научи NOVA от свои източници. 23-годишната плеймейтка вчера даде положителна проба за кокаин при извършен полеви тест за шофиране след употреба на наркотици. Пътната проверка беше извършена в столичния квартал "Студенстки град". Йорданова беше задържана за 24 часа в ареста на 7-о РУ. 

Адвокатът на "Мис Силикон" заяви, че се още има детайли по случая, по които той работи. Няма информация материалите по рзследването да са изпратени в Прокуратурата. 

След промените в НПК и положителния резултат от пробата на Йорданова автомобилът, който е шофирала, ще бъде иззет. Колата обаче не е нейна лична собственост, следователно тя ще тряба да плати себестойността му. Съдът може да ѝ наложи затвор от 1 до 3 години и глоба между 500 и 1500 лева.

Братът на "Мис Силикон": Тренира бокс, съмнявам се да е употребявала наркотици

В последните седмици името на плеймейтката беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ "Тракия" със скорост от 256 км/ч.

На друг клип пък автомобилът, който тя управлява, е със стикер на парламента. Йорданова обаче не пожела да обясни как се е сдобила с него. От пресцентъра на Народното събрание обясниха, че стикерът е копие на тези, които са залепени на служебните автомобили. Добавиха, че пропуските на депутатите са с пореден номер, име и фамилия.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase