"Григор Димитров ми каза колко милее за България и как тя е от изключителна важност за него", споделя тя

Във втората част от ексклузивното интервю за Мариян Станков-Мон Дьо оперната прима Соня Йончева разказва за интересните ѝ срещи на световната сцена.

Една от най-известните личности, които е виждала в операта, е Анджелина Джоли. Това се случило преди няколко месеца в операта в Ню Йорк. Йончева забелязала в публиката холивудската звезда и нейната дъщеря – Захара.

„Колегите ми казаха, че тя специално е дошла да види нашето шоу, за да може да се вдъхнови от примадоната тази вечер – тоест от мен и да се подготви за новия си филм, в който ще влезе в ролята на Мария Калас”, споделя оперната певица.

Една от големите диви на авангарда в оперния свят: Соня Йончева за страстта ѝ на сцената

Тя разказва още за присъствието на последните „Оскари” през 2023 г. „На червения килим се запознах с дъщерята на Алексей Навални – Даша Навалная. Говорихме много за него, тя ме впечатли с този пламък, който имаше в очите”, казва Йончева.

По думите ѝ Роджър Федерер е един от най-нормалните и приятни хора за комуникация. „Имаме нещо общо оперните певци и тенесистите, защото сме сами на сцената и върху нас са вперени толкова много погледи”, обяснява оперната прима.

Дара Екимова: Чувствах се недостойна да живея

„Наскоро се срещнах и с Григор Димитров. С него събеседвахме по много приятен и български начин. Той ми каза колко милее за България и как тя е от изключителна важност за него, защото това са корените му”, посочва Соня Йончева.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase