Обичам много силно, споделя певицата

Тази сутрин в интервюто на Мон Дьо се изповядва Дара Екимова. Да, изповядва, защото тя говори след една трудна година, поредица от лични ужаси и най-мъчителните лични песни, които досега е пускала.

Бизнесът да бъдеш Дара Екимова се оказва път с високи препятствия, безпощадна омраза, цинизъм и тотална липса на хуманност.

МАШИНА ЗА ХИТОВЕ: Дара Екимова за новата й песен „Дишам”

„Демоните ти обича самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си”, споделя певицата пред Мон Дьо .

Тя разказва, че по време на трудния период през, който минава започва да губи вяра в себе си, но превръща музиката в свой катарзис.

„Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти”, добави тя.

Дара Екимова с нов летен хит

Според нея най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ. „Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Те силна жена, аз не бих оцеляла.”, добавя певицата.

„Аз се влюбвам всеки ден. Обичам много силно”, каза тя. Певицата допълва, че най-смелото нещо, което  е правила в името на любовта е да каже „ДА” без да е готова за това. Казах „Да”, но към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: „Много те обичам, но не съм готова за това”. Човекът до мен познава моите рани много добре. Той заслужава голямо благодаря”, казва Екимова.

Тя добавя, че през септември трябва да излезе първият и самостоятелен албум.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase