Победителката в десети лайв на хитовото шоу за имитации коментира представянето си и образа, с който грабна победата

Актрисата Елена Атанасова е победител в десети лайв на „Като две капки вода“. Тя спечели вота на аудиторията и на останалите участници в шоуто с безупречната имитация на Тил Линдеман от немската метъл група Rammstein и изпълнението на песента „Benzin“. Как оценява представянето си в шоуто и трудно ли влезе в този образ, Елена разказва пред репортер на „На кафе“ непосредствено след предаването.

„Това е най-интересното за една актриса да се опита да влезе в обувките на този огромен, талантлив и прекрасен мъж. Аз слушам тази музика и беше още по-голямо предизвикателство, тъй като само за една седмица трябваше да уловя всичко, което той прави и да го пресъздам на сцената. Костюмът е много тежък, но съм благодарна, че спечелих“, коментира Елена.

Важна ли е победата?

„За мен е важно да си свърша работата. От значение е провокацията, която „Капките“ ми предоставят да се случи на максимално високо ниво. Всичките ми образи до момента бяха провокация. Победата е вид поощрение и благодаря за оценката, която са ми дали колегите, менторите и публиката“, категорична е победителката.

Джулиана Гани: Благодарение на „Като две капки вода“ потиснах суетата си

„Кратко е времето за подготовка и за изпълнение. Само за три минути да успееш да пресъздадеш характера на изпълнителя, да имитираш пеенето му - това за мен е голямо училище. „Като две капки вода“ са една страхотна школа за всеки актьор“, споделя каква е разликата между театралната сцена и тази на „Като две капки вода“.

Актрисата разказва, че харесва рок музиката и рокаджийски дрехи, но не мъжки естествено, но благодарение на последния изграден от нея образ е открила красотата на немския език.

„Важно е да отбележа, че Тил Линдеман говори на нашето българско „р“, което много ме улесни“, признава актрисата.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.