За предаването

Колко смел може да бъде човек в желанието си да намери любовта? Какво се случва, когато два различни свята се срещнат в името на най-великото чувство? Отговорите ще даде вторият сезон на „Фермер търси жена” по NOVA.

Десет фермера се впускат в най-вълнуващото и романтично приключение. Петимата от тях, получили най-много писма, ще търсят своята половинка в ефира на NOVA, а останалите ще продължат да търсят любовта, но скрити от камерите на „Фермер търси жена”.

В състава на най-ухажваната фермерска петорка влизат най-младият фермер и шампион по мотоциклетизъм Марин, отговорният и готов за семейство Слави, най-възрастният и артистичен фермер-джентълмен Камен, производителят на орехи и специалист по международно право Диман и чаровният Петър, подкрепян винаги от своето любящо семейство.  

Вторият сезон на „Фермер търси жена” свърза четири двойки, които отпразнуваха своята любов. Камен и избраницата му Христина са прекараха първия си уикенд като двойка в една много специална винарска изба в Розовата долина. Петър и Божидара същоотпразнуваха решението да са заедно, като прекараха два дни с екстремни емоции в Пампорово. Диман и Елеонора пък се отправиха за Лещен, за да дадат отговори на своите въпроси. Славко и Катя, които са най-влюбената двойка в предаването, обявиха своя годеж в предаването „На кафе". 

Гледайте отново епизодите от втори сезон на „Фермер търси жена” в неделя от 16.00 ч. по NOVA