Водещ

Търсач на приключения. Така Диди Тодорова описва себе си. Зрителите я познават като лице на емигрантската рубрика в „На кафе”, но ще я видят и в най-новото й амплоа – на водеща на втория сезон на „Фермер търси жена”. Привлича я красотата на ума, мечтае за пътешествия на духа и обещава да се поправи по показателя „щипка щурост”. Представяме ви Диди Тодорова.  
 
Опиши се в едно изречение: Любопитна, търсеща приключения, а понякога и прекалено голям оптимист.

Зодия: Козирог.

За теб „Фермер търси жена” е: Шанс да опозная нови хора, техните истории и мечти.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не, трябва ми време. Аз се влюбвам в ума на човека.

Най-щурото нещо, което си правила в името на любовта, е: Май не съм правила нищо щуро в името на любовта. Трябва да се поправя.

Какво ще кажеш на всички жени, които се колебаят дали да кандидатстват за предаването: Момичета, тези фермери не са за изпускане! 

Държавите, в които си била: Австралия, Нова Зеландия, Япония, Индонезия, Сингапур, Франция, Англия, Италия, Дания, Австрия и други.

Страната, която искаш да посетиш: Държавите в Южна Америка.

А в коя държава би останала да живееш? Австралия. Пътуването ми дотам беше моя сбъдната мечта. Прекрасно място за създаване на семейство и деца, а Сидни е много чист и спокоен град. 

Приключението, за което мечтаеш: Да отида на духовно пътешествие. Да си отделя време за медитация, спокойствие и пречистване на съзнанието. 

Домашен любимец: Финка (вид птица).

Любим изпълнител: Франк Синатра. Много харесвам африканска музика, а така също и  един ирански певец – Bahramji. Харесвам музика, в която има нещо мистично. От съвременните изпълнители – Бионсе, Бруно Марс. 

Какво спортуваш: Йога, гимнастика. Често се разхождам в планината, а през лятото обичам и да плувам.

В свободното си време: Чета и гледам много филми.

Любима историческа личност: Махатма Ганди, Нелсън Мандела, Мартин Лутър Кинг. Не харесвам насилието и самоцелната жажда за власт. Възхищавам се на хора, които с упоритост се посвещават на една кауза, от която милиони са облагодетелствани.