Мира Добрева

Роден град:  Златоград

Образование:  Висше

Възраст: 46 години

Зодия:  Лъв

Семейно положение: Омъжена

Професия: Журналист

Вредни навици: Пия твърде много кафе, събуждам се твърде бавно. Тренирам твърде много, храня се прекалено придирчиво. Чувството ми за хумор понякога мъжделее едвам, друг път избухва като неочакван фойерверк

Хобита и интереси: Хобито ми е обозначено с един твърде скучен като определение, но твърде ясен термин - планинско катерене. Напоследък посвещавам всеки свободен час на Планината. Ненапразно е написана с главна буква. Осланям се на нейното величие, въздигаща емоция и неподправен живот. Там намирам много от отговорите, които търся и често не виждам в забързания делник - сред пушещите ауспуси и картечния ритъм на столичния град.

По повод интересите ми - свързани са основно с професията ми и възможностите, които тя ми дава - да чета много, да търся необикновени източници на информация, с любопитство да откривам нови светове всеки ден. Вярвам, че всеки човек който срещна, е своеобразна вселена от емоции, чувства, мисли и вълнения... Затова обичам да се срещам с хората, интересно ми е да ги слушам. Оставям ги да ми разказват с часове.

Опиши себе си с няколко думи: Като цяло намирам се за човек, с който е лесно да се общува. Много обичам хората и изпитвам детинско любопитство към историите и живота им. 

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Най-трогателно се чувствам от думите на децата ми за мен и сега ще Ви споделя един смс от дъщеря ми - нещо, за което тя сигурно ще ми се разсърди, но аз наистина никога няма да забравя написаното: " Мами, всичко, което искам, е някой ден да бъда като теб! Обожавам те! Ти си най-прекрасното същество!"

С какво се гордееш: Гордея се с израстването си. То е предимно в духовен план, струва ми се. И за мен е ценност, която е далеч по-скъпа от всичко материално. Гордея се с децата си, с родителите си, със семейството си. Гордея се с всичко, което постигнах и с начина, по който го постигнах.

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: В Къщата ще се науча да живея без предметите, с които сега мисля, че съм неразривно свързана - телефони, компютри, телевизори, таблети. Ще ми е трудно без новините от външния свят. Без комфорта на дома ми. Без забързаното време ще ми е трудно сигурно. Толкова съм свикнала да имам много работа, че се опасявам, че нямането на работа ще ме притесни ;)

Дата на напускане: 29.10.2018

Всичко ще си дойде на мястото

29 окт 2018

Мира Добрева трябва да интервюира самата себе си

29 окт 2018

Какво провокира поредния конфликт

29 окт 2018

Успяха ли Съквартирантите да научат всичко за себе…

25 окт 2018

Двамата силни мъже, Петко и Стефан си размениха по…

08 окт 2018

Разговор със съюзниците на Кулагин

04 окт 2018

Любовта в Къщата открива нови жертви