Според българите, съседи на милионерката в Испания, тя се крие от светлините на прожекторите от страх

В малкото испанско селце, където от дълги години живее най-новата българска милионерка Гошка, се носят куп слухове за това какво се случва с нея след спечелването на голямата награда от лотарията.

По темата

Според някои от жителите на Кинтанар Дел Рей Гошка все още е в испанския си дом, но той е поставен под охрана лично от кмета. Милионерката и семейството ѝ почти не излизали от апартамента си. Преди ден те отишли на пазар, придружавани от цял полицейски кордон, гласят слухове.

Друга версия за внезапното изчезване на Гошка е, че тя се е върнала в България.

Сънародниците ни в испанското село смятат, че късметлийката се крие от страх, тъй като вече всички знаят колко богата е тя.

Някои от членовете на семейството на Гошка са изтрили Facebook профилите си.

Едно обаче се знае със сигурност - печалбата от близо 68 млн. евро нарежда Гошка на 80-о място в класацията на най-богатите хора в Испания.

Треска за милиони и в България. Джакпотът в "Националната лотария" достигна до рекордните за България 9,6 милиона лева. Огромната печалба може да сбъдне и най-смелите мечти на късметлията, който познае печелившите числа и страна на монета. Това е най-големият джакпот в историята на лотарийните игри в страната. Досегашният рекорд е от 2012 година - тогава падна тото-джакпот от 9 милиона и 400 000 лева.

Седемцифрената сума не спира да привлича хиляди българи към лото пунктовете. Миналата седмица четирима късметлии уцелиха петици и бяха съвсем близо до натрупаните милиони. Кой ще стане големият късметлия ще стане ясно на 10 август, когато е следващото теглене.  

Още по темата гледайте във видеото.