Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Филмовите звезди тръгват на убийствени мисии във времето, за да спечелят вота на феновете си във финалната седмица в четвъртия сезон на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA.Зрителите могат да подкрепят Кевин Костнър, който е най-безмилостния американски агент, разкъсан между поредната мокра поръчка и проблемите на дъщеря си в екшън-трилъра „3 дни да убиеш”. Конкуренция за гласовете на кино феновете му прави най-смъртоносната убийца на френските тайни служби в класиката „Никита” на Люк Бесон.

Брус Уилис и Джозеф Гордън-Левит също се включват в убийствената надпревара с брилянтните си изпълнения във фантастичния екшън „Looper: Убиец във времето”. Хю Джакман също ще прекоси времето и пространството между различните епохи, но за да срещне Мег Райън и любовта в романтичната фентъзи комедия „Кейт и Леополд”. Тоби Магуайър също ще придобие свръхестествени сили, за да спаси Кирстен Дънст и света в екшън-фантастиката „Спайдърман”

Феновете могат да изберат своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 5 септември, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Това лято „Великият понеделник” протича под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KINO NOVA. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA