Актьорът, който навърши 45, разкри интересни подробности за живота си и творческите си планове

“Чувствам се в хармония със себе си”, разкри Асен Блатечки, който наскоро навърши 45 години. В студиото на “Комбина” актьорът разказа спомени от своето детство и разкри подробности за бъдещите си професионални планове.

“Майка ми и баща ми са се оженили много млади и трябваше да работят, за да ме издържат”, сподели в студиото на „Комбина” актьорът Асен Блатечки. 

"Баща ми е бил отличник. Когато е бил в 10-и клас, когато напуска училище, за да се ожени за майка ми, която е в 8-ми клас.  И двамата напускат училище, женят се, започват да работят и аз се раждам 2 години по-късно”, разказа той. 

По темата

“Майка ми е била в ТВУ и най-добрата й приятелка ме е кърмила. Баща ми е бил най-големият побойник в махалата. И двамата бяха много свободни хора”, каза още той. 

На 45 години Асен Блатечки се изправя пред нови предизвикателства. В момента той прави своя режисьорски дебют с филм, който определят като българския “Бързи и яростни”.

“Реших да мина и от другата страна на камерата, защото чувствам, че вече не ми е достатъчно да сбъдвам мечтите на другите, а искам да реализирам моите”, сподели актьорът.

“Във филма, който снимам, ще участва вокалистът на “Годсмак” Съли Ерна. Аз съм му страшен фен. Убедих го да участва, след като говорихме един час по скайп. Споделих му идеята и той я хареса.”, разкри Асен Блатечки

“Филмът не е чист екшън, а е и красива любовна история. Естествено, ще има и каскади, и боеве. Участвам в две каскади”, разказа актьора.

Снимките приключват през ноември, а премиерата на филма е през пролетта на 2017 година. Екшънът ще стигне до зрителите благодарение на “Лента“ и по този начин Нова Броудкастинг Груп ще затвърди подкрепата си за качествени български кинопродукции.

Какво още разказа Асен Блатечки за живота си и творческите си планове, гледайте във видеото от “Комбина”.