На специално парти семейството разкри какъв е полът на бебето

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е в очакване на ново попълнение във фамилията. Видео, споделено в неговия Instagram профил, разкрива радостната новина, че той ще стане дядо за втори път през октомври. Този път се очаква да приветства внук от своята по-малка дъщеря Христина.

Тя и партньорът ѝ избраха модерния подход, за да разкрият пола на бебето си пред близките и приятели. В специално организирано парти те използваха балони и конфети в синьо, обявявайки по този начин, че ще имат момченце. Тази традиция, популярна особено в САЩ, добави още емоция към вълнението на бъдещите родители.

Ивет Лалова роди син

На видеото се вижда безкрайната радост на цялото семейство от предстоящото събитие. Христина прегръща баща си и майка си с вълнение, докато самият Стоичков не крие емоциите си, споделяйки в изявление на английски и испански език: "През октомври чакаме момче. Аз съм най-щастливият човек на света!" За Камата, който има две дъщери и един внук, това е вълнуващо предизвикателство, към което се отнася с голямо нетърпение, надявайки се, че ще може да предаде своите футболни умения и на този нов член на семейството.

Повече гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Edna.bg