Рапърът открито говори за проблемите си с алкохола и наркотиците

Еминем отбеляза 16 години откакто не пие алкохол. Рап звездата сподели снимка в социалните мрежи, за да отпразнува важното събитие в живота си. На нея той държи чип на анонимните алкохолици с числото 16 на него.

Изпълнителят, който е роден под името Маршал Матърс, беше поздравен от свои колеги в бранша, които признаха, че се гордеят с него. Сред коментиращите бяха номинираният за „Оскар“ режисьор Матю Кук и диджеят на Hot 97 Питър Розенберг.

Майката на Еминем го съди за 8 милиона

Еминем отдавна говори открито за своята борба с наркотиците и алкохола. През 2007 г. рапърът прие почти фатална свръхдоза метадон. Малко след това той твърдо заяви, че отказва този начин на живот и направи всичко възможно да влезе във форма. През 2015 г. в интервю за Men’s Journal детройтският изпълнител разкри, че е тежал над 100 килограма, когато е бил пристрастен към различни видове опиати. „В продължение на години пиех Викодин и Валиум, които оставиха дупка в стомаха ми“, не крие той. За да избегнел болките, се хранел често и с вредни храни. Започнал да тренира, което, по думите на звездата, му дали естествен ендорфинов прилив и му помогнало да заспива по-лесно.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase