Лизи Веласкес страда от рядко заболяване

Запознайте се с Лизи Веласкес - една от най-смелите и вдъхновяващи жени на планетата. 27-годишната американка страда от изключително рядко заболяване, заради което мазнините изобщо не могат да се натрупат в тялото и от болестта на Марфан - генетично заболяване на съединителната тъкан. 

СНИМКИ НА ЛИЗИ ВЕЛАСКЕС ВИЖТЕ ТУК

Лизи е родена през март 1989 година. Когато се появява на бял свят тя тежи само 1219 грама. Лекарите заявяват на родителите й, че тя никога няма да може да говори и да ходи, но...сгрешили.

Лизи се оказала много по-силна, отколкото всички си мислели. Днес тя е висока 157 сантиметра, тежи малко под 30 килограма и има диплома от Тексаския университет. В последните няколко години Лизи обикаля САЩ, за дава кураж и да вдъхновява хората със своята история. 

Милиони са гледали нейните речи в интернет, а залите, в които тя говори, обикновено са претъпкани. "Не е нужно да изглеждате като супер модел или кино звезда, за да бъдете щастлив или успешен или какъвто искате да бъдете", съветва Лизи. 

"Независимо къде сте и с какви хора сте обградени, винаги бъдете верни на себе си. Никога не променяйте себе си, за да бъде популярни или да създадете нови приятелства. Бъдете верни на себе си, бъде горди от човека, който сте, от ценностите, които изповядвате и от всичко, свързано с вас самия и всичко ще си дойде на мястото", препоръчва тя.