Не пропускайте VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по NOVA

Съквартирантите за първи път се номинираха "очи в очи" във VIP Brother в понеделник по NOVA. След тежки номинации, изпълнени с обидни реплики, противоречия и разочарования, Миглена, Жана, Лара и Емануела събраха най-голям негативен вот и четирите дами ще се борят за зрителската подкрепа в петък. Миглена отново постави рекорд и събра девет номинационни точки от останалите. Основните мотиви, с които тя беше посочена като най-нежелан Съквартирант, са нейната надменност и неспособност да общува с останалите, както и фактът, че се превърна в главния инициатор на процеса "Диариягейт".

Междувременно започна мисия "Диариягейт", която има за цел да открие или оневини неизвестен Съквартирант, опитал се да натрови Миглена Ангелова. Самата Меги постави искането си Big Brother да се заеме със случая и да дисквалифицира извършителя, защото непосредствено след като тя е получила предупреждения, че Глория е сложила разхлабително в храната ѝ, телевизионната водеща се е почувствала зле. 

Големият брат предприе крути мерки и въвлече звездите в следствено дело срещу неизвестен извършител, в което всички имат определена роля. Следователят по делото Роро направи обстойни разпити на всички и заключи, че основният заподозрян в този казус е Глория. Дейли епизодът във вторник ще проследи целия процес, а скоро ще стане ясно виновна ли е Глория за стомашните неразположения на Миглена или телевизионната водеща има друга цел с въвличането на всички в делото.

Не пропускайте VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg