Разтърсващо документално риалити стартира в ефира на Нова ТВ от октомври

„Съдби на кръстопът” е най-новият проект на Нова ТВ, в който истински истории - по действителен случай, ще бъдат представени на зрителя във възможно най-реалния си вид - така, както могат и се случват на всеки от нас. 

Форматът няма аналог в българския телевизионен ефир и е интересен микс от риалити и документалистика. Предаването вече се радва на изключителен успех в над 37 страни по света, а в България ще бъде реализирано от Красимир Ванков, продуцент е Нова ТВ.

„Съдби на кръстопът” се фокусира на хора, изправени пред кръстопът в живота си, които трябва да вземат сериозни решения в тежки ситуации. Няма нагласеност, пудра и игра със зрителя - историите са по действителни случаи, казва продуцентът на предаването Краси Ванков. 

„Става въпрос за онези много лични, болезнени моменти в живота, срещу които застраховка няма. Те или ни правят по-силни и зрели, или ни смачкват изцяло. Темите са много близки до всеки зрител и са пресъздадени съвсем естествено - сякаш се случват в този момент пред нас. Сигурен съм, че някои от тези теми ще провокират дискусии, защото са представени противоположни гледни точки. Всяка страна от проблема разказва личната си истина,” добавя Краси Ванков. 

Какви ще бъдат първите „Съдби на кръстопът” и как зрителите ще припознаят в тях своите лични страхове и надежди - ще стане ясно още в първия епизод на документалното риалити, което стартира в ефира на Нова ТВ в началото на октомври.