Всички те отправят послания, че можем да бъде добри, отговорни, единни

12 известни и утвърдени българи стават част от официалната кампания „Българската коледа”Лицата, които участват в промото на кампанията са: Николай Дойнов, Радина Червенова, Марияна Векилска, Стела Енева, Румяна Нейкова, Станка Златева, Тервел Пулев, Калин Сърменов, Ваня Цветкова, Владо Карамазов, Михаил Билалов и Любо Киров.

 

Те отправят послания, че можем да бъде добри, отговорни, единни. Участниците ни приканват да подкрепим инициативата, „за да бъдат здрави децата ни”, „за да има повече усмивки, надежда и доброта”.

 

За да бъдем „повече” българи, подарете един лев на дете в беда!

 

„Българската Коледа“ може да подкрепите, като изпратите SMS на кратък номер 1117 за абонати на Mtel, Vivacom и Globul. С един SMS дарявате 1 лв. на дете в беда. 

 

Стойността на 1 SMS за абонати по договор с Mtel, Vivacom и Globul e 1 лв., а за потребители на предплатени услуги на всички мобилни оператори стойността е 1,20 лв. с ДДС. 

 

Можете да дарите 1 лев и като се обадите на номер 09001117 за фиксирани абонати на Mtel и Vivacom, стойността на едно обаждане е 1 лев.

 

Дарителската сметка на кампанията „Българската Коледа” е в Обединена българска банка, IBAN: BG13UBBS80023300186210; банков код BIС: UBBSBGSF; ОББ, клон “Централен”. Титуляр на сметката е БНТ – за “Българската Коледа”.

 

Българската Коледа можете да подкрепите по интернет, директно с Вашата банкова карта по цял свят или чрез e-Pay.bg.

 

За допълнителна информация - www.bgkoleda.bg