Продуцентът на „Телевизия ММ – Концертът” Руми Иванова и изпълнителите Ирра, Ваня Щерева и Стенли гостуват в „На кафе”

Телевизия ММ ще отпразнува 20 години от създаването си с грандиозен концерт на 25 март на сцената на зала 1 на НДК. „Телевизия ММ – Концертът” ще събере над 20 от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика, които ще изпълнят големите си хитове. Песните ще звучат с различен аранжимент, специално подготвен за събитието от „ММ Акустик Бенд” под ръководството на Мишо Шишков.

„Телевизия ММ беше място за сбъдване на мечти. Там имаше много любов към това, което се прави, и пълна свобода. Затова медията имаше култово значение за музикалния бизнес”, разказа в „На кафе” продуцентът на концерта Руми Иванова. „Много ми се иска концертът да носи не само носталгия, а и да се радваме на бъдещето”, подчерта тя. 

Музикалният канал също така беше показател, че създаваш добри неща и си в правилния път, обясни на свой ред певицата Ирра. „Телевизия ММ беше белегът на това музикално поколение. Нашето поколение трябва да е много щастливо и благодарно за това, което сме имали”, коментира певицата и актриса Ваня Щерева. В студиото гостува и рок изпълнителят Стенли, който разказа кои парчета подготвя за грандиозния концерт. 

Във видеото от „На кафе” вижте повече за „Телевизия ММ – Концертът”.