Голяма печалба и опасни игри очакват героите в епизодите на сериала от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова

Голямата печалба е на път да промени съдбите на героите в следващите епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова телевизия. Късметът се усмихва на един от съквартирантите и той печели голяма сума пари от томбола. Приятелите ще отбележат събитието с щуро парти и ще си организират един много специален ден, пълен с изненади. Кой е щастливецът, какво ще прави с парите и до какви комични ситуации ще доведе този късмет?

Все по-уверена, че Григор е любовта на живота й, Стела прави отчаяни опити да разбере истината за неговото семейство и да го задържи при себе си. В желанието си да спаси своята връзка тя влиза в много рискована игра, която ще постави всички в голяма опасност.

Опасности и адреналин търсят също Симона и Асен, които обичат да живеят на ръба. Двамата в компанията на Явор – съученикът на Симона, започват уж на шега криминално приключение, което ще се превърне от играчка в плачка и силно ще разочарова Явор.

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.